Σχετικά με εμάς

Η “MMΤ TYRES” δραστηριοποιείται στην Εμπορία μεταχειρισμένων ελαστικών Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, άριστης ποιότητας , τα οποία εισάγουμε από Ευρωπαϊκές χώρες όπως Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία κ.λ.π. ενώ παράλληλα είναι στους άμεσους στόχους μας η διεύρυνση συνεργασίας και με άλλες χώρες. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες Ευρωπαϊκές Εταιρίες του χώρου και ο μοναδικός μας στόχος  είναι η πλήρης και διαχρονική  κάλυψη των αναγκών σας. Για τον λόγο αυτό δίνουμε απόλυτη έμφαση στην γκάμα των προϊόντων , την ποιότητα , την ανταγωνιστική τιμή και τέλος στην δική σας προσωπική ασφάλεια λαμβάνοντας σοβαρά υπ όψιν μας τις πραγματικά αντίξοες συνθήκες της καθημερινότητάς σας.

Η λεπτομερής επιλογή και διαλογή των μεταχειρισμένων ελαστικών, και αυτό σε κάθε μας εισαγωγή , πραγματοποιείται από  εξειδικευμένη ομάδα  στα ελαστικά, συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου. Με αυτόν τον τρόπο  καταφέρνουμε να διασφαλίσουμε για τους πελάτες μας, όλους τους προαναφερόμενους στόχους  ( ποιοτικό και ασφαλές προϊόν ,νέα γκάμα προϊόντων , ανταγωνιστικές τιμές ) κ.λ.π.

Με αυτόν τον τρόπο λειτουργίας της Επιχείρησής μας πιστεύουμε ακράδαντα ότι συμβάλουμε σημαντικά στην μείωση των μεγάλων λειτουργικών σας εξόδων , σε μια άκρως ιδιόρρυθμη και δύσκολη περίοδο για την Αγορά γενικότερα, που βέβαια οφείλεται στην Οικονομική κρίση της χώρας.

"Τα ελαστικά που διαθέτουμε προέρχονται από την Κεντρική Ευρώπη, όπου το κλίμα που επικρατεί αλλά και η μορφή του οδοστρώματος συμβάλλουν στη καλή χρήση και διατήρηση τους, χωρίς σκασίματα, χωρίς μπαλώματα και χωρίς φθορές στα πλαϊνά."